PROIECTEAZĂ-ȚI PROPRIUL DESIGN DE ECHIPAMENT SPORTIV!

Sporește-ți motivația pe teren sau în competiție. Personalizează echipamentul tău sau al echipei tale! Alege dintr-o serie de stiluri, adaugă culorile și grafica. La final selectezi mărimile, adaugi emblema echipei și gata! Linia de finish te așteaptă.

Categorii:

Let’s connect

Search

Image Alt

Despre

Un brand românesc

 

Suntem Bellotto, un business 100% românesc, creat în 1994 din pasiune pentru sport și din dorința de a susține performanța. Am început cu dragostea cea mare – ciclismul – însă ne-am diversificat plăcerile vinovate și acum producem echipament profesionist pentru o gamă amplă de practici sportive. Pe viitor ne propunem să abordăm și să susținem activități fizice cât mai diverse.

Inovația pe primul loc

De la tricouri, bluze, jachete, veste, încălzitoare, fie că este vorba de echipament standard sau personalizat, am învățat să acceptăm feedback-ul și să ne adaptăm constant cerințelor clienților noștri. Am învățat să inovăm și am crescut alături de ei.

Susținem Sportul

Sportul schimbă vieți, întărește caractere, motivează sufletul, crește anduranța și creionează succesul. Sportul bine învățat și bine făcut ne face oameni mai buni, atât pe noi, spectatorii, cât și pe atleții care muncesc cu sânge în fiecare zi. Susținem sportul pentru că asta e munca și pasiunea noastră.

Ciclismul e prima noastră dragoste

H .G. Wells, scriitorul britanic spunea “îmi revine încrederea în natura umană de fiecare data când văd un om mare pe bicicletă” și noi îl înțelegem. Căci totul a plecat din copilărie, pentru ca apoi să devină pasiune, efort, business. Și ajungi la vârsta la care ajungi să te bucuri că trăiești dintr-un joc.

O echipă și o familie

Bellotto este o afacere de familie și toți cei care fac parte din echipă au ajuns sa extindă aceasta familie. Ne cunoaștem, ne susținem, muncim și trăim împreună. Avem obiective ambițioase și planuri comune.

Echipamente pro

Creăm și producem echipamente destinate echipelor. Sperăm ca în acest fel să punem umărul la creșterea performanței sportivilor. Înțelegem și susținem sportul, așa că pentru noi confortul adus sportivilor, calitatea materialelor folosite și croiul inovator sunt criterii esențiale în abordarea fiecărei comenzi.

Materiale care fac diferența

Echipamentele potrivite, pentru noi, echipa Bellotto, nu înseamnă doar croiala, dar și materiale și țesături ce permit o ventilare perfectă a corpului chiar și în condiții extreme, iar aici ne-am potrivit cu unii dintre cei mai importanți și inovatori producători de textile din Europa. Spre exemplu, bazoanele pentru ciclism și triathlon sunt marca Dolomiti. Materialele și accesoriile sunt testate cu mare atenție înainte de a ajunge în portofoliu și producție.

Culori nelimitate

Suntem o echipă foarte colorată și pentru că ne plac culorile am decis să nu impunem nicio limită clientilor noștri și să le oferim libertatea de a-și colora echipamentele cum își doresc.

Pentru a imprima hârtia de sublimare folosim plotterul digital Mimaki. Folosind hârtie de print și cerneală din Italia garantăm calitatea transmisiei grafice pe hârtie. Pentru că această metodă de imprimare este foarte precisă, ne permitem garantarea unei game infinite de culori.

Protecție Anti-UV

Respirabilitate

Protecție împotriva apei

Protecție împotriva vantului

Tehnologii moderne

De-a lungul timpului am trecut prin numeroase schimbări, dar în prezent putem afirma că experiența acumulată și tehnologiile moderne pe care le folosim ne permit să livrăm echipamentele potrivite adaptate nevoilor clienților noștri.

Impermeabilitate 0

Materiale reciclate 0

Respirabilitate 0

Protecți Anti-UV 0

You don't have permission to register